Iets over mezelf

Mijn naam is Maaike, 41 jaar oud en uiteraard woonachtig in Den Haag. Samen met man en kind woon ik in het gezellige Bezuidenhout. Ik ben in 2006 afgestudeerd als Bachelor of social works aan de Haagse Hogeschool nadat ik een aantal jaren voor langere of kortere tijd diverse banen heb gehad. Ik ben, zoals ze dat noemen, pas laat wijs geworden. Maar wat is wijs op mijn leeftijd!? Inmiddels heb ik een bij tijd en wijle zeer uitdagende baan in de jeugdzorg. Ik heb geen spannende hobby’s maar hou wel erg van lezen, films en series kijken, shoppen, uit eten gaan en leuke dingen ondernemen met of zonder man en/of kind. Ik heb een handjevol leuke, trouwe vriendinnen waar ik veel van hou. Dat laatste geldt trouwens ook voor mijn familie.

Delen mag...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0