Mijn eerste keer

En dan ga je bloggen… Ik heb nog geen idee wat me allemaal te wachten staat aan technische dingen op de site, wat ik moet doen om het voor bezoekers aantrekkelijk te maken en vooral wat ik moet laten, maar daar heb ik een superhandig boekje voor aangeschaft: Bloggen voor dummies. Geen grapje, het bestaat. Gelukkig! En ik kan googlen. Ook handig!

Wat ik al wel weet is waar ik over wil bloggen. Ik ben namelijk moeder van een dochter van  drie. Ik zal haar hier Smurf noemen omdat zij nog niet kan kiezen of ze met naam en toenaam voor een anoniem publiek gepresenteerd wil worden. Verder is er mijn man en tevens de vader van smurf en ik noem hem hier P. We doen thuis ook niet aan koosnaampjes, dus ik zal hem hier ook een zoet bijnaampje besparen. Samen en apart van elkaar doen we met en zonder smurf veel leuke dingen in Den Haag. We bezoeken evenementen, hotspots en restaurants en ik merk dat, sinds ik moeder ben, ik anders naar deze plekken ben gaan kijken. Ik waardeer de plekken waar er vriendelijk of tenminste gepast met smurf wordt omgegaan. De plekken waar ik alleen of met P. kom en die minder kindvriendelijk zijn worden daarom op gepaste tijden zelfs nog meer gewaardeerd.  Want kom op, ik ben niet alleen maar moeder.

In mijn blogs wil ik deze plekken en ervaringen met jullie delen. En het stopt niet bij restaurants of evenementen. Ik wil ook schrijven over het grote genieten tijdens bijvoorbeeld een kappersbezoek, het maken van lekkere recepten, goede shoptips of leuke buurtjes (nee, niet mijn eigenaardige buurman, maar stadsbuurten). En als ik iets meemaak wat wellicht min of meer herkenbaar is als het gaat om man of kind, dan zal ik die verhalen hier ook zeker delen. Ik hoop hiermee een doelgroep aan te spreken van moeders (en vooruit, ook vaders) die van Den Haag en hun kind(eren) houden en net als ik soms heel erg kritisch en soms heerlijk schaamteloos oppervlakkig  zijn. Hopelijk breng ik mensen op ideeën, maar bovenal hoop ik dat het aanspreekt en soms fijn herkenbaar is.

Nou ja, als het me lukt om mijn ideeën hier te bloggen , dan zal het een brede site worden. Ik ben in ieder geval enthousiast en inmiddels is mijn eerste stuk een feit.

Tot de volgende…

Maaike

Delen mag...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *