Goede voornemens

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor alle lezers!!!

Het afgelopen jaar was roerig voor mij. Zonder al teveel in detail te treden komt het er op neer dat ik op persoonlijk vlak behoorlijk wat heb mogen en moeten leren. Ik ben er achter gekomen dat ik behoorlijk wat lieve en bijzondere mensen om me heen heb en daar ben ik dankbaar voor. Smurf is een bijzonder kind, dat is maar gebleken. Wat heb ik me zorgen over haar gemaakt. Een periode was ik niet altijd even lichamelijk en emotioneel beschikbaar voor haar, maar ze heeft zich er kranig doorheen geslagen. Sterker nog, ze leek wel extra hard te ontwikkelen. Ineens besloot ze zindelijk te worden en ze ging steeds beter kletsen. Het leek wel of ze het me hiermee wat makkelijker wilde maken. Lieve Smurf!

Vorige week besloot ik niet te wachten met een van mijn goede voornemens voor 2017: bloggen. Ik maakte een site aan en begon en dankzij veel lieve Facebookvrienden en wat zelfpromotie heb ik inmiddels al meer dan 100 lezers. Geen idee of dit veel is, maar ik werd er blij van. P. werd gek van mijn updates. Het zijn er al 43… 65… 100… yeah, 104! Om het nog iets echter te maken heb ik mezelf vandaag op de benodigde hulpprogramma’s en op een heuse domeinnaam getrakteerd. Ik moest ik wel meteen mijn hele site opnieuw optuigen, maar je hebt me gevonden, aangeklikt en gelezen. Dank hiervoor!

Als het gaat om andere goede voornemens hoop ik dat ze me inspiratie en natuurlijk veel schrijf- en leesplezier gaan opleveren. Een tip van de sluier:

 • Ik wil dit jaar veel tijd besteden aan mijn gezin en vrienden… en hier van genieten!
 • Ik ga mijn in mijn blog al eerder genoemde keuzestress eens lekker op de proef stellen. Ik wil namelijk flink wat leuke dingen gaan doen, lekker uit eten gaan en misschien zelfs wel mijn comfortzone gaan verlaten. Het genieten begint al met een etentje bij restaurant Bøg komende week. De reservering is gemaakt en het aan te trekken jurkje hangt klaar. Ik ga hier zeker over schrijven.
 • Over schrijven gesproken… Ik wil zeker eens per week een blog het web opslingeren. Het hiermee bezig zijn geeft me energie en plezier. Ik hoop dat ik er anderen mee inspireer of op z’n minst een paar minuten mee amuseer.

Tot de volgende…

Maaike

 

Delen mag...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

One thought on “Goede voornemens

 1. Hanny v.d. Kooij says:

  Hoi Maaike,
  ik heb je gevonden! Ik vertelde je moeder dat ik eraan denk een blog te beginnen en zij vertelde dat jij er een hebt. Wat schrijf je leuk. De reden dat ik het wil doen is dat ik schrijven leuk vind en heel veel, voornamelijk columns, geschreven heb. Ik moet mezelf ook aan de gang houden, anders komt het er niet van. Deze week zou ik aan een cursus bloggen beginnen maar te weinig deelnemers helaas. Ik vind jouw blog heel leuk, complimenten!
  Groetjes,
  Hanny
  P.s. En je hebt een ontzettend leuk kind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *